Ny beboer – hvad gør jeg?

Først og fremmest: Velkommen til Annagården!

En andelsforening er ikke bare en lejebolig, men et fælles firma, hvor vi alle hæfter personligt. Det er en bygning, som du ejer sammen med os andre.

Den gæld, som foreningen har stiftet, hæfter andelshaverne personligt for, men omvendt kan lejlighedens værdi forringes, hvis bygningen ikke vedligeholdes. Det er derfor en vigtig balance som bedst opnås, hvis alle deltager så meget som muligt i foreningsarbejdet.

Støt os i bestyrelsen – send en mail, hvis du vil gøre en forskel

Selv en lille smule hjælp er værdsat :)

Her er de ting, du skal gøre, når du flytter ind:

PORT-ADGANG

Din nøgle kan altid åbne porten, men for at kunne fjernbetjene/åbne porten for gæster skal du hente og installere Doorbird appen på din telefon. Du skal bruge sælgers QR-kode for at forbinde din telefon til porten.

REGLER I HVERDAGEN – HUSORDEN

Tryk her for at læse vores husorden, så du ved, hvornår du må larme, hvad der kræves før en fest, regler for vores gratis vaskerum osv. Du kan også få svar på en række typiske spørgsmål/emner på siden For beboere øverst i menuen.

FACEBOOK-GRUPPEN

Meld dig ind i vores Facebook-gruppe

INTERNET OG TV

Tryk her for at bestille billig internet og TV fra Parknet. Bemærk: Tekniske krav til dit fjernsyn er at der er indbygget en DVB-C dekoder med understøttelse af MPEG2 og MPEG4. Hvis TV’et kun understøtter MPEG2, vil du ikke kunne se alle kanaler.

NAVNESKILTE

Når du flytter ind skal du sørge for at få skiftet alle tre navneskiltene, så posten og dine gæster kan finde frem. Der er navneskilte både på din hoveddør, postkasseanlægget samt på oversigsskiltet i porten. Du kan selv printe skiltene, hvis du har adgang til en printer. Du kan finde skabelon og vejledning til udskiftning af skiltene på denne side. Hvis du ikke har adgang til en printer kan du kontakte bestyrelsen og spørge om de vil hjælpe.