Ny beboer – hvad gør jeg?

Først og fremmest: Velkommen til Annagården!

En andelsforening er ikke bare en lejebolig, men et fælles firma, hvor vi alle hæfter personligt. Det er en bygning, som du ejer sammen med os andre.

Den gæld, som foreningen har stiftet, hæfter andelshaverne personligt for, men omvendt kan lejlighedens værdi forringes, hvis bygningen ikke vedligeholdes. Det er derfor en vigtig balance som bedst opnås, hvis alle deltager så meget som muligt i foreningsarbejdet.

Støt os i bestyrelsen – send en mail, hvis du vil gøre en forskel

Selv en lille smule hjælp er værdsat :)

Her er de ting, du skal gøre, når du flytter ind:

REGISTRERING

Er du andelshaver, skal du også trykke på følgende link og udfylde formularen med din nye e-mail-adresse (det er til administrator): http://www.ip.dk/registerer-email

Udfyld felterne herunder:

PORT-ADGANG

Send gerne dit telefonnummer til bestyrelsen, så du kan lukke gæster ind og læs tryk her for at læse port-vejledningen, så du kender til nødåbning.

Din nøgle kan altid åbne porten, men for at kunne fjernbetjene/åbne porten for gæster, kan du oplyse bestyrelsen om dit mobilnummer. Hvis I bor to i lejligheden, så oplys begge numre og hvilket et af dem, som porten først bør at ringe til.

 

REGLER I HVERDAGEN – HUSORDEN

Tryk her for at læse vores husorden, så du ved, hvornår du må larme, hvad der kræves før en fest, regler for vores gratis vaskerum osv. Du kan også få svar på en række typiske spørgsmål/emner på siden For beboere øverst i menuen.

 

NØGLER OG BESTYRELSEN

Da vi meget gerne vil hjælpe dig til at komme hurtigt til rette her i AB Annagården må du meget gerne komme forbi og hilse på os i bestyrelsen. Vi glæder os til at møde dig. Vi kan som regel også tjekke hvilke nøgler, der findes til din lejlghed, så du ved, om du har fået dem alle udleveret.

SMS-NOTIFIKATIONER

Tryk her for at tilmelde dit mobil-nummer. Uden mellemrum og uden +45

 

INTERNET OG TV

Tryk her for at bestille billig internet og TV fra Parknet. Bemærk: Tekniske krav til dit fjernsyn er at der er indbygget en DVB-C dekoder med understøttelse af MPEG2 og MPEG4. Hvis TV’et kun understøtter MPEG2, vil du ikke kunne se alle kanaler.

 

FACEBOOK-GRUPPEN

Meld dig ind i vores Facebook-gruppe

NAVNESKILTE

Når du flytter ind skal du sørge for at få skiftet alle tre navneskiltene, så posten og dine gæster kan finde frem. Der er navneskilte både på din hoveddør, postkasseanlægget samt på oversigsskiltet i porten. Du kan selv printe skiltene, hvis du har adgang til en printer. Du kan finde skabelon og vejledning til udskiftning af skiltene på denne side. Hvis du ikke har adgang til en printer kan du kontakte bestyrelsen og spørge om de vil hjælpe.

 

KALENDER

Tilføj helst vores Google-kalender her til din mobil / webkalender.