Husk at det er på søndag kl. 11, at vi holder arbejdsdag i AB Annagården. Her skal vores skønne ejendom gøres sommerklar. Alle kan deltage uanset tilstand og alder. Bestyrelsen vil sørge for både vådt og tør. Vi slutter dagen af med at grille på foreningens grill (hvis vejret er til det).

Stigestrengs projektet er endelig ved at nå sin ende! Projektet afsluttes officielt inden for de næste par uger. I denne forbindelse vil bestyrelsen får andelshavernes nøgler tilbage fra Kristoffer og Knudsen. Der vil herefter komme information ud om hvordan man får sin nøgle tilbage. Har man akut brug for sin nøgle nu, kan man kontakte Benn fra Kristoffer og Knudsen.

Næsten alle de gamle lamper på svalegangen er udskiftet. Der mangler kun på 4. sal og disse vil blive udskiftet om et par uger. Forsinkelsen skyldes komplikationer med installationerne.

På opfordring fra vores andelshavere har bestyrelsen besluttet at sætte brandalamer op i kælderen. De vil blive sat op i forbindelse med arbejdsdagen. De skal dels forebygge brand i egendomme samt sikre at der ikke bliver røget i kælderen.

Bestyrelsen gør opmærksom på, at det ikke er tillad at fjerne radiatoren på sit badeværelse. Der skal, grundet centralvarmesystemet, være minimum 1 vandførende varmekilde i hvert rum. Det er dog tilladt at fjerne en af de to radiatorer i køkken/gang. Bestyrelsen gør endvidere opmærksom på at det ikke er tilladt at tilslutte motordrevet udsugning til ventilationssystemet. Dette gælder også emhætter!

Vi synes der er for mørkt på trappen ned mod vaskekælderen. Bestyrelsen har derfor besluttet at opsætte en lampe med sensor ved trappen.

Vi arbejder på at få lavet et nyt byttehjørne i kælderen, som skal erstatte den utilstrækkelige bytteplads der lige nu er i vindueskarmen i trappetårnet.

Bestyrelsen er interesseret i at høre din mening! Skriv til os på feedback@annagården.dk, hvis du lægger inde med en god ide, eller har konstruktivt feedback til bestyrelsen.

Bestyrelsen holder møde næste gang d. 30. maj.